« Portfolio

Maatschappelijk vastgoed

 

Multifunctioneel gebouw

Multifunctioneel gebouw de Kandelaar

Leegstand? Uitbesteden van beheer?  Geen sluitende exploitatie? Transformatie?  Er kunnen allerlei redenen zijn (opnieuw) naar de rol en functie van maatschappelijke voorzieningen te kijken. Ik kan u daarbij helpen met het maken van keuzes.

Referenties: De Kandelaar: een bijzonder gebouw op een bijzondere plek. Kerken, horeca, zelforganisaties, kinderopvang onder één dak in de Bijlmermeer. Een plan dat onderdeel was van een van de meest ingrijpende vernieuwingsoperaties in een naoorlogs stedelijk gebied. Als projectcoördinator was ik hier verantwoordelijk voor draagvlak-onderzoek, een beheer- en exploitatieplan, contacten met financiers en toekomstige gebruikers, en de verantwoording aan subsidieverleners en financiers.

De Serre: multifunctioneel plein in zorglocatie Groenewoude van Zorggroep Charim in Woudenberg. Biedt ruimte aan een restaurant, welzijnsactiviteiten en zaalverhuur.  Een resultaat van de transformatie van het oude verzorgingshuis naar verpleeghuiszorg en zelfstandige zorgwoningen. Rol: met gebruikers een PvE en activiteitenprogramma opgesteld voor de Serre.